Yazmak

Ben yazmayı hep diğer iletişim yollarından önce tuttum.Bana göre bir insana,özüne ,içine ulaşabileceğin en iyi yol yazarak yapılır.Fakat tabii bunun için azcık yazmayı bilmek gerek,kendine güvenmek gerek ama ben öyle insanlar ggördüm ki bu hödük ne anlar yazmaktan dediğim,cümleleri dans ettirebilen.
Demek istediğim bazen öyle güzel şeyler yazıyorsunuz ki,bazılarınız öyle güzel yazıyor ki ben o insana içten içe bi ilgi duymaya başlıyorum.Yazdıklarını merak ediyorum,nolcak acaba diyorum,cümlelerine,cümle kurumuna hayran kalıyorum.
Hatta o güzel insanlarla birlikte çay-kahve içip sohbet-muhabbet etmek istiyorum.Aynı yazılarındaki gibi.Yazılarından bahsetmek istiyorum,muhabbet ederken yazıyormuşçasına şükela diyaloglarımız olsun mesela.
Blogunu takip ettiğim 2 kişiyle anlaşıp,mektup arkadaşı olmaya karar verdik.Kokulu,kenarı yanık kağıtlar falan var ya,onlardan işte.Heycanlı bir bekleyiş var,ünlü yazarların birbirlerine attıkları mektuplar gibi olması dileğim,benzemesi en azından.Eski zamanlardaki gibi evet.Bu nedenle biririmizi sadece mektuplardan tanıyalım dedik.Güzel olmamış mı?

3 yorum:

  1. Dediklerinin hepsine katılıyorum ben. Gerçekten yazılarnı keyifle okuduğum blog'cular var. Sabah uyanır uyanmaz gazete okur gibi bloglarını okuyorum mesela :) Mektup arkadaşlığı hele de son zamanlarda yapılabilecek en özel ve güzel şeydir herhalde. Bence harika bi fikir, çok zevk alacaksınız :)

    YanıtlaSil
  2. ahaha bencede,güzel şeyler umuyorum.blogger'a da mektuplaşma olayını getirmek lazım aslında :)

    YanıtlaSil
  3. Çok güzel olmuş bence :) Ben de bazı arkadaşlarımla mektuplaşıyorum öyle :)

    YanıtlaSil