albus:bekledim bekledim ama  gelmedi.
betula:hangimize geldi ki o.?
albus: tek istediğim etrafımdaki onca kalabalığa rağmen farklılığını adımlarıyla hissettirecek ve beni anlayacak biriydi.
betula:anlamak,anlayış..en son ne zaman bir başkasını anlamaya çalışan birini gördün ha?
albus: ama var,bazı insanların hayatında öyle insanlar var..neden peki neden benimkinde yok? evet,evet sanırım çok şey bekliyorum. insanlar,düşünebilen ve oksijenli solunum yapan hayvanlar.sözde düşünebilen..haklısın dostm kimse kimseyi anlamaya çalışmıyor.
betula:egolarımızla hareket ettiğimiz bir dünyada..en son başka birini gerçekten ne zaman düşündün,onun gibi hissederek?
albus:kim kaybetmiş ki öyle birini,biz bulalım ha?

2 yorum:

  1. insanlar anlamak istemez yani kafa yormazlar sadece çılgınca anlaşılmayı beklerler.ben hayatımın şuanki bölümünü insanları anlamaya çalışarak geçiriyorum gerçekten bir manyak gibi oturup yaşayıp bana anlattıklarını dinliyorum.hatta dün bir arkadaşımı gerçekten anladım ve mutlu oldum.bu sabah kalktım berbat rüyalar görmüştüm,birazda kötü bir akşam geçirmemin etkisi vardı bunda ve fark ettimki anlaşılmak istiyorum birine birşeyler anlatmak istiyorum.o arkadaşıma mesaj çektim.tamamen kendi derdindeydi ne demeye çalıştığımı bile anlamadı çünkü yeterince mutluydu,hiç bişey için çaba harcamasına gerek yoktu.işte insanlar böyle.dünya böyle bir yer herkesin herkesi anlasaydı delirirdi zaten.ki dünya öyle düzenli işleyen bir kurum olsaydı..şirinler diyarı gibi la la la.akşamın bu saatinde bütün göz yaşımı üzerine döktüm seni tanımıyorum bile.kimse kimseyi anlamadığına göre kime ne anlattığımın bir önemi yoktur dimi.aslına bakarsan tanımadığım birinin beni anlamamasını tanıdığım birinin beni anlamamasına tercih ederim.ne uzun yorum ama.

    YanıtlaSil
  2. İnsanları anlamaya çalışmak,insanın kendisini yorar.hatta bu kadar çok farkındalık kafayı yemeye bile sebep olabilir.inandığım bir şey varsa o da,etrafımdaki onca kalabalıktan beni anlayabilen insan sayısının çok az olduğudur.hatta anlayışları belli konulara paylaştırılmış birkaç insan da diyebiliriz.belki asıl düzen budur

    YanıtlaSil